+36 (34) 493 010

+36 (30) 944 6058

Pályázatok

Komplex eszközfejlesztés a BATIN GÁZ Kft.-nél

2022/06/01


Építőipari kézi gépek beszerzése valósutl meg a BATIN GÁZ Kft.-nél. A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretén belül 4,47 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott. A 6,39 millió forint összköltségvetésű pályázat 1 db PC munka állomást, 3 db munkagépet és kapcsolódó szolgáltatásokat tartalmaz.


A GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú felhívásban beszerezésre került 1 db PC munka állomás és 3 db ÚJ munkagép (HILTI Horonyvágó és vésőkalapács kiegészítőkkel, REMS CURVO ELEKTROMOS CSŐHAJLÍTÓ és csődaraboló, Ridgid présgép és csőfagyasztő) a 43.22 - Víz-,gáz-,fűtés-,légkondicionáló-szerelés kapcsolódott. Az irodai PC állomás fejlesztésére nagy szükségünk volt, mivel a elavult számítógép infrastruktúrával rendelkeztünk. A projekt eredményeként, az ajánlatok, tervek előkészítése, céges levelezések, meetingek megszervezésére egy jól felszerelt irodában van lehetőségünk.


Az eszközbeszerzés Vértessomló, Zrínyi Miklós utca 1/C. valósult meg. A projekt tervezett zárása 2022. 06.01.


Az új gépek beszerzésének köszönhetően kevesebb szerszámmal tudjuk ugyanazt a munkát elvégezni, kevesebb időráfordítással, ami hosszútávon magasabb jövedelmet és ügyfélelégedettséget eredményez majd. Számításaink szerint az új gépek napi 1-2 munkaóra megspórolását jelentenek, amely hosszú távon lehetővé teszi még több ügyfélt lássunk el. A munkák időráfordításának csökkentése tehát lehetővé teszi, hogy több megkeresést vállaljunk, ezáltal egyrészt bővül ügyfélkörünk, másrészt pedig forgalomnövekedést is elérünk.


Továbbá az új szerszámok megbízhatóbb teljesítménye, kevesebb hibalehetőséget jelent, ezáltal hozzájárul gyorsabb és megbízhatóbb munkavégzéshez. Például a csőhajlítógép beszerzése lehetővé teszi a csőidomok jelentős részének kiváltását, ami idomonként akár 5-6000 Ft-tal teszi olcsóbbá a kivitelezést, aminek köszönhetően kedvezőbb árakat tudnánk kínálni ügyfeleinknek.További információ kérhető:

Virág Attila
virag.attila@varosokologia.com